به گزارش سرویس علمی- فرهنگی مرکز خبر حوزه، نوشتار حاضر بر آن است تا با پرداختن به تاريخ، گرايشها، نظريات و نقد جريان فمينيسم، اطلاعات جامعي از آن ارائه كند و خاستگاهها و علل ظهور فمينيسم و تاريخ تحولات فمينيستي و انواع گرايشها و آموزههاي آن را مورد مطالعه قرار دهد.
نويسنده، براي اين منظور ابتدا فمينيسم را تعريف ميكند و سپس در بررسي تاريخي آن، وضعيت زنان را در سه مقطع مورد توجه قرار ميدهد. وضعيت زنان از جوامع اوليه تا رنسانس، وضعيت زنان در قرون هفدهم و هيجدهم و بررسي موجهاي سهگانهي فمينيسم در اين بخش بررسي ميشود.
گرايشهاي فمينيستي شامل فمينيسم ليبرال، فمينيسم ماركسيستي، فمينيسم راديكال، فمينيسم سوسياليستي و فمينيسم پسامدرن و بررسي ايدئولوژي، اهداف، راهكارها، دستاوردها، شخصيتها، آثار و انتقادات وارد بر هر يك از اين گرايشها در فصل دوم كتاب آمده است. آموزههاي فمينيستي دغدغهي ديگر نويسنده است. خانواده و مادري، برابري و تفاوت، فمينيسم و سياست، علم و معرفتشناسي فمينيستي، فمينيسم و اخلاق، عناوين موضوعات مورد بحث در اين بخشاند. نگارنده اثر در بخش پاياني، به نقد فمينيسم ميپردازد. او از نقد مباني فمينيسم آغاز میکند و سپس آموزهها و پيامدهاي آن را به طور مشروح توضيح ميدهد.
کتاب مذکور از سوی دفتر مطالعات و تحقیقات زنان تهران در قطع رحلی و شمارگان 5000 نسخه در 276 صفحه منتشر شده است.
علاقهمندان برای تهیه این کتاب با تلفن 77657181-0251 تماس بگیرند و یا به نشانی تهران خیابان انقلاب خیابان بهار، بعد از تقاطع بهار خیابان سمیه کوچه صدیق پلاک 29 طبقه 5 مراجعه کنند.